afkoelen_intekst

Sauna&Wellness.nl is de doorontwikkeling van de succesvolle Facebookpagina Sauna. Met bijna 50.000 volgers al jaren de grootste Facebook community op het gebied van sauna en wellness. Via deze pagina hebben we vele saunaliefhebbers gemobiliseerd om te boeken via de diverse actiesites. Maar luisterend naar de vele klachten uit de branche over de torenhoge commissies realiseren we ons dat het ook anders moet en dat het anders kan.

Nul procent commissie

Hoe we het anders gaan doen? Allereerst door af te stappen van commissies. Geen 25 procent, geen 20 procent, geen 15 procent, maar 0 procent commissie over de entree- en arrangementvouchers die wij voor onze klanten verkopen.

Daarnaast lopen boekingen niet via ons platform, maar zorgen wij voor traffic naar de site van onze klanten. Hier vindt boeking en betaling plaats. Hierdoor blijft het verkopen van een extra lunch of een behandeling mogelijk.

Tenslotte is samenwerking onze belangrijkste focus. Naast het opbouwen van partnerships met de individuele saunabedrijven is onze ambitie om met de hele branche een platform neer te zetten waar we allemaal de vruchten van kunnen plukken.

De samenwerking met Sauna&Wellness.nl

Een vermelding op Sauna&Wellness.nl is kosteloos. We hebben zelf alles sauna’s in Nederland toegevoegd. Suggesties op gebied van tekst en beeld zijn altijd welkom.

Daarnaast hebben we een abonnementsstructuur ontwikkeld. Met de klanten die een abonnement bij ons afnemen werken we intensief samen. Zij zijn verzekerd van minimaal 2 uitgebreide promotiecampagnes per jaar, waarbij we alle kanalen inzetten om zo veel mogelijk kaarten te verkopen. Zo ervaart u de kracht van de nieuwste high-impact Facebook marketingtools als custom conversions en Messenger marketing. Verdere profiteren abonnees van:

  • Promoties via onze e-mailnieuwsbrief
  • Extra aandacht op de homepage van saunaenwellness.nl
  • Geredigeerd verslag van een bezoek aan uw sauna door ons testpanel
  • Gratis online marketing en Facebook helpdesk
  • Gratis bijwonen van workshops over online marketing voor de leisure industrie

Kortom, saunaenwellness.nl biedt u voor een vast bedrag per maand de mogelijkheid om onder de aandacht te komen van saunaliefhebbers. Abonnementen zijn er al vanaf € 100,- per maand.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.